Η λειτουργία και διαχείριση του e-shop Electronic Line γίνεται αποκλειστικά από την ατομικη επιχείρηση Μετάι Ιωανννα (διακριτικός τίτλος: Electronic Line).

H εταιρεία μας δραστηριοποιείται ποικιλοτρόπως στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας τα τελευταία 10 χρόνια ενώ από το 2013 λειτουργεί ανελλιπώς το φυσικό μας κατάστημα στην Κυψελη όπου μπορείτε:

να επισκευάσετε άμεσα το κινητό σας τηλέφωνο (smartphone και απλή παλιά συσκευή) και tablet καθώς διαθέτουμε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση του κόστους επισκευής.
να προμηθευτείτε καινούργιες συσκευές κινητών και tablets καθώς και να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε την παλιά σας συσκευή σε πολύ συμφέρουσα τιμή.
να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ κινητών για την πλειονότητα των μοντέλων που κυκλοφορούν καθώς και για παλαιότερα μοντέλα, όπως θήκες, tempered glass, μεμβράνες προστασίας και hands free.

Το διευρυμένο ωράριο του καταστήματός μας (καθημερινά 09:00 π.μ. – έως 21:00 μ.μ. και Σάββατο 10:00 π.μ. – 18:00) προσφέρει τη δυνατότητα να είναι άμεσα διαθέσιμο οποιοδήποτε αξεσουάρ και gadget επιθυμείτε ενώ σας παρέχουμε ευελιξία για την παράδοση ή παραλαβή της συσκευής σας από το τμήμα service.

Για τις online παραγγελίες σας μπορείτε να επωφεληθείτε από το χαμηλό κόστος μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα.