Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει, έχετε τη δυνατότητα να το κάνετε με 3 ** τρόπους εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής:

1. Παραδίδοντας το στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία στο φυσικό μας κατάστημα (Κυψελη , Κερκύρας 42-44) προσκομίζοντας την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

2. Αποστέλλοντας το με δικά σας έξοδα αζημίως και χωρίς να απαιτηθεί να αιτιολογήσετε την απόφασή σας στο φυσικό μας κατάστημα (Κυψελη , Κερκύρας 42-44).Στη περίπτωση αυτή σας επιστρέφεται**η αξία των προϊόντων εκτός του κόστους μεταφορικών που απαιτήθηκαν κατά την αρχική αποστολή της παραγγελίας. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με την οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχει αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

3.Αποστέλλοντας το με δικά μας έξοδα (χρέωση Καταστήματος),στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε παραλάβει και να ζητήσετε το τίμημα που καταβάλατε ή την αντικατάσταση των προϊόντων στις περιπτώσεις που η παραγγελία εκτελέστηκε εσφαλμένα, δηλαδή σε περιπτώσεις κατά τις οποίες παραδόθηκε άλλο προϊόν από αυτό που είχε παραγγελθεί, σε είδος ή ποσότητα, ή σε περιπτώσεις που κατά την παράδοση το προϊόν έχει συσκευασία κατεστραμμένη ολοκληρωτικά ή κατά το μεγαλύτερο μέρος της και σε περιπτώσεις που διαπιστωθεί ότι ένα προϊόν είναι ελαττωματικό.